Balázs Házak

Ház bemutatása

A IX. kerület tömb-rehabilitációs részén épülő Balázs Házat a városi élet kedvelőinek ajánljuk. A 170 lakásos társasház a IX. kerület egyik csendes mellékutcájában, a Balázs Béla utca - Lenhossék utca által határolt területen, kiváló közlekedési útvonalak közvetlen közelében található. A Nagyvárad téri metrómegálló 2 perc sétával elérhető, így a belvárosba percek alatt, a külső kerületekbe akár 10-15 perc alatt eljuthatunk.

Az épület közvetlen szomszédságában lévő Lenhossék park kellemes pihenőterületet biztosít az itt lakók számára. Figyelembe véve, hogy a megújuló környék minden korosztály és családtípus számára vonzó lehetőségeket teremt, lakáskínálatunk összeállításakor gondoltunk mind az egyedülálló fiatalokra, mind a többgyermekes családokra. A földszint +5 emelet kialakítású házban hat, szeparált, liftes lépcsőház szolgálja ki a lakókat. A változatos méretű és alaprajzi kialakítású 23-109 m2-es lakások között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb elrendezést. A lakások nagy részéhez erkély, a felső szinteken kellemes tetőterasz vagy zöldterasz tartozik, ahonnan kitűnő városi panoráma tárul a lakók elé.

Az I-V. emeletig erkélyes, kitűnő elrendezésű lakások találhatóak garzontól az 1 nappali 3 hálósig, a VI. emeleten pedig családok, akár 2 generáció számára alkalmas otthonok kerülnek kialakításra.

A pinceszinten található teremgarázs helyek vásárlásával kényelmesebbé és biztonságosabb teheti belvárosi parkolását. A földszinten optimális méretű tárolók készülnek. A lakások önállóságát egyedi mérőórák biztosítják. A földszinten, az utcafronti oldalon üzlethelyiségek, az épület által körbezárt belső részen pedig parkosított kert kerül kialakításra. A házhoz tartozó parkosított belső kert kellemes pihenőteret biztosít az itt lakók számára.