Balázs Házak

Beruházó

A Mandarino Kft. tulajdonosa a Swietelsky Építő Kft., amely saját ingatlanfejlesztésének keretében valósítja meg a Balázs Házakat.
Az 1936-ban alapított Swietelsky Építő Kft., amely ma az egyik legnagyobb osztrák építőipari cég, az elmúlt több mint 60 év alatt gyakorlatilag az építőipar majd minden szegmensében megjelent; illetve nemzetközi szinten is terjeszkedésbe fogott.

Ma már a Swietelsky többek között Németországban, Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Horvátországban és Szlovéniában hozott létre leányvállalatokat. A Swietelsky 1991-ben jelent meg Magyarországon, azóta az alkalmazottak száma és az éves árbevétel folyamatosan nő. A Swietelsky Építő Kft. részvételével Magyarországon megvalósított jelentősebb projektek: ELTE épület szerkezetépítés, KIKA áruház, Lágymányosi-híd, R70 irodaház, Cézár Ház szerkezet építés, több száz lakás kivitelezése különböző lakóparkokban stb.

A Swietelsky Építő Kft. azért, hogy a vásárlók igényeit még jobban kiszolgálja, saját beruházásban kezdett bele társasház-építkezésbe, ezzel nem csak az építőipari kivitelezés minőségét tudja garantálni, hanem a vásárlói igények minél teljesebb kielégítését is biztosítani tudja.

A beruházó honlapja »